MİSAFİRİN VAR RİZE

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu ‘Misafirin Var Rize’ projesi kapsamında öğrencimiz Fatma Gamze YAMAKOĞLU ve ailesinin evine konuk olduk.

08.12.2023 91

Okul-Veli arasındaki eğitsel birlikteliği güçlendirmek, velilerin okula bakış açışını olumlu yönde geliştirmek, değişik sebeplerden ötürü okula devam etmeyen öğrencilerin velilerini öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri hakkında bilgilendirmek, evde eğitim alan öğrencilerimizin aileleri ile yakın ilişkiler kurarak ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmek, öğrencilerimizi daha yakından tanımak amaçları ile yürürlüğe konan "Misafiriniz Var" projesi ilimiz genelinde başlatılmış olup proje sonunda öğrencilerimizin tamamının evine konuk olmak hedeflenmektedir. Proje kapsamında ilimizde Valimiz Sayın ihsan Selim Baydaş, Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Okul Müdürleri, öğretmenler; ilçelerimizde Kaymakamlarımız, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler il genelinde eş zamanlı olarak öğrencilerimizi evlerinde ziyaret edecektir.