Organize Sanayi Bölgesinde Toplantı

15.03.2019 284

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılına yetiştirilmesi planlanan okulumuzda açılması planlanan alan ve bölümler için Rize Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonunda Kaymakam Sercan YILMAZ, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM, OSB Müdürü Hasan GÜNAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut TİRYAKİ, Şube Müdürü Şaban AKTAŞ, Şehit Fikret Metin Öztürk ÇPAL Müdürü Muhammet Ali METOĞLU ve OSB iş sahiplerinin katılımıyla 12.03.2019 tarihli bir toplantı gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut TİRYAKİ´nin sunumuyla başlayan toplantıda, OSB istihdam ihtiyacı gözönüne alınarak okulumuz için açılabilecek alan ve dallar değerlendirildi. Toplantıya katılan iş sahiplerinin görüş ve önerileri alınarak verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Ülkemiz ve bölgemizin yerel dinamikleri, okulumuz paydaşları dikkate alınarak, ihtiyaçlar doğrultusunda açılması planlanan bölümler için çalışmalar ve toplantılar devam edilecek olup son aşamada hazırlanan bir rapor doğrultusunda alan,dal açma başvuru işlemlerine geçilecektir.

15-03-201915-03-201915-03-2019