Go turnuvası karşılaşmaları başladı!

Sene başından itibaren tanıtım faaliyetleri yapılan "GO oyunu"nun okulumuzda uzun süredir düşünülen turnuvası bugün itibariyle başladı.

06.12.2017 335

Hem öğretmenlerin hem de öğrenci gruplarının yarıştığı bu turnuvada ilk hafta maçları bugün itibariyle başlamış bulunmaktadır. Sanat,bilim ve felsefenin kesiştiği oyun olarak ün salan son yıllarda ülkemizde de tanınmaya başlayan Go oyunu ,okul kulüplerimizden satranç ve go kulubünün katkılarıyla okula tanıtılmış ve kıyasıya maçların yaşandığı bir turnuvaya etkinliğinide organize etmeye başlamıştır.6 farklı grup 26 tane yarışmacının katıldığı turnuvada hedef, Süper finale ulaşabilmek ve buradaki de tüm maçları yenerek turnuva sonunda okulda "Go birincisi" olabilmektir.Bu noktada bizde turnuvaya katılma cesaretinde bulunan tüm yarışmacılara başarılar dileriz.Tüm haftalar tamamlandıkça güncellemeler bu adreste duyurulacaktır.

06-12-201706-12-201706-12-201706-12-2017