10 KASIM, ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 83'üncü yılında tüm yurtta anıldı. Tüm Türkiye'de saat 09.05'te hayat durdu ve yurttaşlar Ata'ya saygı duruşunda bulundu.

10.11.2021 337

Rize Kallkandere İlçesi'nde 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma programı okulumuzda gerçekleştirildi. Programa Kalkandere İlçe Kaymakamı Sayın Kemal Sefa GÖKMENOĞLU, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Davut TİRYAKİ ve şube müdürleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları, öğretmenler, veli ve öğrenciler katıldı.

Okulumuz kimya öğretmeni Özgül YILDIZ, çocuk gelişimi öğretmeni Duygu Nida YEŞİLYURT, Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Merve Yağız, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Muhammed Abdullah CENGİZ'in öğrencilerimizle birlikte hazırladıkaları, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma oratoryosu sunumu da gerçekleştirildi.

10-11-202110-11-202110-11-2021